User Tools

Site Tools


anteckningar:stingdagen

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
anteckningar:stingdagen [2017/08/26 15:25]
bjarni
anteckningar:stingdagen [2019/08/31 15:32] (current)
bjarni
Line 4: Line 4:
  
 Här samlar vi information om vad vi gjort under tidigare Stingdagar och planer inför kommade Stingdagar. Här samlar vi information om vad vi gjort under tidigare Stingdagar och planer inför kommade Stingdagar.
 +
 +=== Följande skrev Bjarni efter Sting 2019: ===
 +
 +  * Vi bjöd på [[vafflor|våfflor]] och demade orgeln, och inget annat. Båda sakerna var mycket populära.
 +
 +  * Vi började ställa upp vid 09:30, när vi fått veta var vi skulle stå, och diskuterat till oss en bättre plats. Vi var inte färdiga till 10:00, när det officiellt började.
 +
 +  * Vi var bara tre personer, och det var för lite. En person är helt upptagen med att servera våfflor, och om en person behöver gå iväg för att hämta eller köpa något (vilket alltid har hänt hittills) är bara en person ledig för att prata med besökarna.
 +
 +  * Vi gjorde omkring 100 våfflor, ungefär 10 liter smet. Smeten hade vi i 1,​5l-läskflaskor,​ och det funkade bra. Smeten tog slut vid 12, men kön tog slut samtidigt. Tre korvar sylt gick åt, och 2l grädde hade gått åt om vi hade vispat mer.
 +
 +  * Det hade varit bra att göra det extra tydligt för Sting att vi verkligen behöver ström och att det bildas kö vid vårat bord, berätta hur vi har löst det tidigare år och kanske skriva till Sting innan Stingdagen och kolla att det kommer att ordna sig. Iår fick vi ström sent, delade säkring med andra (men säkringen gick inte!), och fick lov att flytta vårt bord som hade blivit placerat mitt i raden och dessutom inte på den plats det hade på kartan.
 +
 +  * Vi skyltade bara med logo-skylten och en affisch på sidan av orgeln. Det fanns även flygblad. Mer än detta skulle vara bättre.
 +
 +  * Vi blev mycket törstiga. Vi skulle ha haft med oss vatten. Även vikter för tallrikar och servetter behövdes.
  
  
anteckningar/stingdagen.1503753957.txt.gz · Last modified: 2017/08/26 15:25 by bjarni